Thuis

Campings in het zuiden van Frankrijk bieden enkele van de beste vakantie natuur en cultuur die Frankrijk te bieden heeft en Camping du Pont, Lisle is geen uitzondering.

Situated in het departement Dordogne (24) die is gevonden in de prachtige regio Aquitaine, Camping du Pont, Lisle heeft veel te bieden.

Camping du Pont, Lisle is een kleine maar vriendelijke site, in de buurt van het dorp en biedt rivier strand zwemmen, een volledige reeks van restaurants, bars en winkels.
Hoewel het bijna een schande te laten, met lange open wegen die leiden naar het nabijgelegen dorpen en markten zijn er vele escapades van een dag niet te missen. het is allemaal onderdeel van ervaren een authentiek stukje Frankrijk.

Camping Lisle

De camping is open van 15 mai tot 1 octobre.
- Ijs machine, wasmachine, strijken en garage.
- Badmeester strand, vissen, barbecue, telefoon, vergaderzaal en spelletjes voor kinderen, Tennis.

De site is stille en rustige, maar heeft 45 staanplaatsen waarvan 25 zijn schaduw
Wij kunnen instemmen met tenten, caravans, kampeerwagens van de meeste formaten.

Camping du Pont, Lisle biedt goede sanitaire voorzieningen, voorzieningen voor gehandicapten en baby's, wasserette en Dieren zijn toegelaten.

De site is naast de rivier de Drone en biedt faciliteiten strand, zwemmen, kinderspeelplaats - Sport: Tennis-Kano - Ballen - Vissen - Mountainbike - Nature Trails - Klimmen.

In het dorp die een paar minuten hebben we alle faciliteiten + hotel + restaurants + apotheek + arts + kantoor + post + cash punt + Take away pizza's!

Entertainment op de camping:
-14 .7: Diner, dans, verkiezing van Miss St-Roch, vuurwerk.

- 27 .7 en 10,8: lokale ambachten eerlijk.

In het dorp: 19,8 tot 15: Feest van Sint-Roch